• indian-guru-01
  • naetsupport
  • fp-mobilanpassad-webbsida-kitkonsult
  • Vi bygger eleganta, mobilanpassade och sökmotoroptimerade webbsidor som är enkla att underhålla och uppdatera.
  • Vi hjälper er att hålla era datorer och nätverk i trim!
  • Vi bygger webbsidor som är mobilanpassade från början eller hjälper dig att anpassa din nuvarande webbsida.

Så arbetar vi med din webbplats

arbetsprocessen

Vår arbetsprocess är enkel och effektiv. Som kund är du delaktig i hela processen för att vi ska vara säkra på att du är nöjd med slutresultatet.

Insamling och analys av befintligt material

I analysfasen går vi tillsammans igenom era tankar och önskemål rörande webbplatsen. Om ni har en befintlig webbplats går vi igenom den men vi tittar också på trycksaker, logotyp, företagspresentation, etc. Vi tittar på vilka lösningar som finns och plockar fram de som passar er bäst. Tillsammans skapar vi ett arbetsdokument som ligger till grund för det kommande arbetet. På så vis blir det lättare att beräkna tidsåtgången och planeringen av det fortsatta arbetet.

Grafisk Design

Designen av en webbplats är naturligtvis viktig. Den förmedlar ägarens/webbplatsens profil, inställning och attityd till besökaren. En bra design fångar besökarnas uppmärksamhet och leder dem rätt i informationsflödet. Webbdesign handlar inte bara om grafisk formgivning utan också om användbarhet, funktionalitet, struktur och tillgänglighet.

Det första steget är att skapa en skiss till hur den färdiga webbplatsen kommer att se ut. Vi tittar också på struktur, navigering och kommer med idéer på hur man kan integrera funktioner som ni vill ha på webbplatsen.

Avstämning

Här går vi igenom förslaget, diskuterar synpunkter och gör eventuella ändringar. Om förslaget får godkänt så fortsätter vi med projektet annars återgår vi till ritbordet!

Applikationsintegrering

Nu börjar arbetet med att integrera designen med webbapplikationen. Här börjar själva bygget av webbplatsen. När vi har kommit så här långt är det viktigt att det finns innehåll att fylla grundstrukturen med. Om ni känner att det är svårt att få till innehållet så hjälper vi gärna till med det! Samtidigt fortsätter designern med att förbättra designen och testa hur väl den fungerar på "riktigt". Det är i den här fasen som vi bygger upp webbutiker, fotogallerier, flerspråksstöd, diskussionsforum och alla andra funktioner våra kunder har önskat sig.

Avstämning

Då var det dags att stämma av igen! Vi tittar på den nästan färdiga webbplatsen och går igenom design och funktioner. Vi samlar in synpunkter och gör de ändringar vi kommer överrens om.

Kvalitetssäkring och testning

När webbplatsen i stort sett är klar så testar vi noggrant att allting fungerar och att det ser bra ut i alla typer av webbläsare och apparater enligt det vi har kommit överrens om i arbetsdokumentet.

Utbildning

Finns det önskemål så utbildar vi er naturligtvis i hur man sköter och uppdaterar sin webbplats.

Publicering

När webbplatsen är klar och godkänt så återstår bara att publicera den och göra den åtkomlig för andra. Vi hjälper er att lägga upp ett webbhotellskonto och binder det till de domännamn ni har bestämt er för. Om ni redan har ett webbhotell så hjälper vi naturligtvis till att flytta över allt till ert befintliga webbhotell. Sedan återstår bara att inviga er nya och fräscha webbplats!