• indian-guru-01
  • naetsupport
  • fp-mobilanpassad-webbsida-kitkonsult
  • Vi bygger eleganta, mobilanpassade och sökmotoroptimerade webbsidor som är enkla att underhålla och uppdatera.
  • Vi hjälper er att hålla era datorer och nätverk i trim!
  • Vi bygger webbsidor som är mobilanpassade från början eller hjälper dig att anpassa din nuvarande webbsida.

Webbhotell

Webmaster serviceavtal - från 200 kr i månaden

Genom att skaffa ett serviceavtal med oss så får du en webmaster som tar hand om uppdateringar av både det tekniska och innehållet. Vi ser till att du alltid har den senaste versionen av ditt webbpubliceringssystem och testar alltid alla uppdateringar på vår testserver innan vi för över dem till din riktiga webbplats. Dessutom hjälper vi dig med det administrativa på ditt webbhotellskonto: Lägga till/ta bort e-postkonton, sätta upp vidarebefordringar, automatiska svarsmeddelanden eller peka om domännamn är sånt vi kan ta hand om. På så vis kan du känna dig lugn och fokusera på din kärnverksamhet.

Och om du skulle känna att tiden inte räcker till för att uppdatera din hemsida eller att det aldrig blir som du vill så kan du lämna över arbetet med själva hemsidan till oss! När du vill ändra eller lägga till något på hemsidan så skickar du bara över materialet till din webmaster som lägger upp det som du önskar på din hemsida. Din webmaster fixar till text och bilder så att det blir snygg och korrekt. Du behöver bara välja hur ofta hemsidan ska uppdateras per år: Nivå på serviceavtal väljer du här nedan.

Webbhotell

Vi driver också ett eget webbhotell där ni som kund får tillgång till vår kompetens och en av marknadens bästa kontrollpaneler för webbhotell: cPanel. Det första året bjuder vi alltid på för de kunder som beställer en webbplats genom oss.