Om oss

Kiper IT-konsult arbetar med att hjälpa små- och medelstora företag att etablera sig på internet. Det kan röra sig om allt från enkla webbplatser (hemsidor) till stora sociala nätverksplatser (communities) eller e-butiker.

Men inte nog med det, vi hjälper också till med marknadsföringen, både med hjälp av sökmotoroptimering och webbannonsering samt genom etablering i sociala nätverk som exempelvis facebook.

Naturligtvis hjälper vi också till att drifta webbplatserna och flera av våra kunder använder sig av vårt webbhotell. Vi hjälper er med allt från att sätta upp e-postkonton till säkerhetsuppdateringar av era webb-applikationer och backup av er webbplats.

Behöver ni hjälp med innehållet så gör vi allt från korrekturläsning till att skapa nya texter. Ja, inte nog med det, vi hjälper er gärna med foto och film!

Vår målsättning är att vara er fullständiga webbyrå, vi tar era projekt från ax till limpa oavsett om det handlar om en enkel webbsida för ett nystartat företag eller en avancerad webbportal med intranät-funktioner för ett väletablerat större företag!