Google Workspace

Google Workspace lanserades i februari 2007 och idag använder fler än 500 000 företag och fler än 10 miljoner affärsanvändare Google Workspace. Varje dag tillkommer ytterligare 3 000 företag. Infrastrukturen är beprövad och har funnits sedan april 2004 när Gmail lanserades. Vi är auktoriserade återförsäljare och hjälper dig med en friktionsfri integrering i organisationen.

Google Workspace Business

Google Workspace Business passar utmärkt för små och medelstora företag med upp till 300 användare. Google Workspace Business innehåller allt ni behöver för att planera och genomföra arbete, projekt och samarbeten tills kollegor. Enkelt, användarvänligt och med funktioner som gör ditt arbete ännu bättre och roligare. Google Workspace finns i tre olika versioner; Business Starter, Business Standard och Business Plus.

Google Workspace Enterprise

Google Workspace Enterprise kan användas i både små och stora organisationer, oavsett antal användare. som har högt ställda krav på t ex lagringsutrymme, säkerhetsfunktioner, support och behov av fler deltagare på videomöten. Licenserna finns i två olika versioner.

E-post - Gmail för företag

Gmail har fler än 10 miljoner affärsanvändare. Lagringsutrymmet i inkorgen i Gmail är mycket stort, vilket minskar behovet av att ta bort meddelanden. Dessutom får ni Googles kraftfulla sökteknik och funktioner som sparar meddelanden i konversationer. Snabbmeddelandefunktionen är inbyggd i Gmail så att du kan svara på ett e-postmeddelande i realtid. Du kan dessutom komma åt Gmail från vilken dator som helst – du måste alltså inte sitta vid ditt skrivbord och jobba längre. Gmail är enkelt att använda trots de avancerade funktionerna, så ni behöver inte avsätta så mycket tid för utbildning. Gmail för företag erbjuder 25 GB lagringsutrymme, mindre skräppost, garanti om 99,9 % driftsäkerhet och förbättrad e-postsäkerhet.

Kalender

Med Google Kalender kan du se dina medarbetares kalendrar via en onlinekalender. Deras inbokade möten visas bredvid dina, vilket gör det enklare att samplanera. Google Kalender kan också integreras med andra Google Apps-funktioner. Ni kan kommunicera, dela filer och samarbeta via Gmail, Talk och Kalender och därmed undvika dubbelarbete och förbättra effektiviteten. Du bestämmer själv vem som får se informationen i din kalender.

Dokument

Google Dokument förbättrar kvaliteten på era data eftersom ni kan diskutera och arbeta med samma dokument samtidigt. Ett och samma dokument kan öppnas, diskuteras och redigeras av flera personer som befinner sig på olika platser – när som helst. Risken för dubbelarbete och förvirrande dokumentspårning och versionskontrollproblem minskar, samtidigt som risken att diskutrymmet ska ta slut eller att inkorgen ska bli full försvinner helt – trots alla meddelanden som skickas fram och tillbaka. Det är dessutom mycket säkert att dela dokument med Google Dokument. För varje Google-dokument krävs inloggning, så du behöver inte oroa dig för att informationen ska hamna i fel händer. Givetvis finns rättstavning inbyggd, dessutom översättning till och från en mängd olika språk. 

Google Video

Med videolösningen från Google sparar du tid och pengar. Google är värd för och strömmar dina videoklipp på ett säkert sätt, så att medarbetarna inte behöver dela videoklipp via e-post eller belasta IT-avdelningen med en avancerad lokal videolösning. En videokanal för ditt företag gör det enkelt, engagerande och effektivt med viktig kommunikation som internutbildning och företagsmeddelanden. Medarbetarna kan dela videoklipp på ett säkert sätt med utvalda kollegor utan att konfidentiell information blir offentlig. Eftersom Google Video fungerar i webbläsaren på PC-, Mac- och Linux-datorer så får du åtkomst till företagsvideoklipp var du än befinner dig: på jobbet, under resan och hemma.

Support för Google Workspace

Vi är experter på Googles produktverktyg och vår support hjälper dagligen våra kunder med att få ut det bästa av Google Workspace och Google. Via vår support och dess kanaler erbjuds alltid en personlig kontakt samt unika kunskaper och erfarenheter om hur ni på bästa sätt använder Google Workspace. Vi ger oss inte förrän ni är nöjda!