Wordpress - det perfekta bloggverktyget

Med hjälp av Wordpress är det enkelt att snabbt komma igång med en blogg. För ett företag är det ett attraktivt sätt att stärka sin internetnärvaro.

Har du ingen internetnärvaro idag så är en blogg det första naturliga steget:

  • Det är lika lätt att uppdatera din blogg som det är att skriva i Word.
  • En blogg är ett enkelt och billigt sätt att skapa en kommunikationskanal till kunder.
  • En välanvänd blogg är ett effektivt verktyg för att driva trafik från sökmotorerna.
  • Wordpress är lätt att bygga ut när du vill utveckla din blogg till något mer.

Vi hjälper dig att formge, installera, bygga upp och underhålla din blogg. Är du intresserad av att veta mer så är det bara att kontakta oss.

Wordpress administrationsverktyg

Det första du ser när du har loggat in på din blogg är startsidan. Den presenterar viktig information om din blogg och ger dig möjlighet att snabbt skriva utkast eller minnesanteckningar. Du kan också ställa in den efter eget tycke genom att dra och släppa de olika panelboxarna.

Wordpress startsida där du enkelt kan överblicka aktuell information.

När du sedan vill skriva något i din blogg så går du till Inlägg i menyn och börjar skriva! Allt som behövs är en rubrik och lite brödtext och sen är det bara att publicera.

Wordpress - Skriva inlägg är så här enkelt

Här ser du en översikt över de sidor webbplatsen består av och vilka alternativ som finns till förfogande. Här kan du se om sidorna är publicerade eller om de inväntar granskning. Notera också alternativet snabbredigera som gör det mycket enkelt att åtgärda mindre missar snabbt.

Wordpress - Redigera sidor