...

Om Kiper IT-konsult

Kiper IT-konsult erbjuder professionell rådgivning, drift och support för företag och organisationer. Vår expertis sträcker sig från infrastruktur och nätverk till hårdvara och molntjänster.

Med vår breda kompetens och erfarenhet hjälper vi våra kunder att hitta den bästa lösningen för deras IT-behov. Våra IT-konsulter arbetar tillsammans med våra kunder för att säkerställa att deras tekniska lösningar är så effektiva som möjligt och att de kan fortsätta att växa och utvecklas.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ service och support, vi strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med de senaste tekniska utvecklingarna för att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa.

Kiper IT-konsult startades 1997 av Müfit Kiper med en idé om att erbjuda både kunskap och förmågan att kommunicera den på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt. Idag har vi mer än 30 års samlad erfarenhet i branschen.

Vi är aktiva i Stockholmsregionen men har en stor del av verksamheten i Södertäljeområdet med omnejd.

Om du är intresserad av att veta mer om våra tjänster eller om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!