...

Vi erbjuder drift, installation, service & support

Drift

Vi sköter driften av era datorer, nätverk och webbplatser. Du kan teckna förmånliga avtal med oss om du vill ha löpande skötsel i kombination med service och support.

Inköp och installation

Överlåt inköp och installation av nytt IT-material till oss. Vi installerar både hård- och mjukvara: – Allt ifrån nya servrar, arbetsstationer, routrar och switchar till operativsystem och office-paket.

Service & Support

Behöver ni utföra service på servrar, klienter eller annan IT-utrustning är ni välkomna att kontakta oss. Vi utför service på det mesta inom IT. Vi erbjuder även serviceavtal för er som behöver snabb och kontinuerlig service. För avtalskunder utför vi underhåll och övervakning löpande. Vi erbjuder IT-relaterade tjänster i Södertälje, Järna, Nykvarn och Gnesta med omnejd.

Begreppet IT-konsult har blivit ganska urvattnat och kommit att omfatta det mesta inom datorer och internet. Vår definition är helt enkelt att vara din rådgivare och utförare i alla IT-relaterade frågor. Framför allt fokuserar vi på internet-relaterade tjänster eftersom det är där vi ser att framtiden är men vi hjälper er naturligtvis med allt från inköp till installation och service av nätverk. Säkerhet är av största vikt för oss och vi erbjuder kompletta säkerhetspaket tillsammans med underhåll och support. Vi bygger också upp smidiga och väl fungerande backup-system där det mesta är automatiskt.

Kontakta oss för en offert utifrån era behov

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.